(Olvasd magyarul) Nyomd ide, nyomd oda: pecsételhető keksz alaprecept

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

4 thoughts on “(Olvasd magyarul) Nyomd ide, nyomd oda: pecsételhető keksz alaprecept

 1. Szerintem jól választottál, bár én még ezt a receptet nem próbáltam.Tudom ajánlani egyéb receptjét is. Személyes ismerősünk KataFakanala által.

  1. Szia Klári!
   Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Én is úgy érzem, hogy jól választottam, mert tényleg nagyon finom lett a keksz. Biztosan körülnézek még az oldalán.
   Barbara

 2. Köszönöm a receptet! Sok “ez a legtutibb recept” fordult már meg kekszből a konyhámban, de ez eddig a legjobb, én is megtartom. Persze őrültség 40 fokban sütni, de tegnap a középsőm kitaláltam, hogy mindenképpen kiszúróssat szeretne – és sutivel! – játszani. Ezért dupla adaggal kipróbáltuk és finom is meg kekszes is. Még variálom idővel, de alapreceptek közé került nálam is.
  Hűsítő napokat kívánok!

  1. Szia Éva!
   Köszönöm, hogy benéztél hozzám a blogra és kipróbáltad az egyik receptet. Annak meg még jobban örülök, hogy nektek is bevált. A gyerekek nálam is a legváratlanabb és hőmérsékelt szempontjából a legrosszabb időpontban szeretnek sütögetni. De ez már csak ilyen. Ilyenkor különösen jólesik, ha legalább a recept jó és a végeredmény kárpótol a “szenvedésért”.
   Remélem, hogy máskor is benézel hozzám.
   Nektek is szép napokat!
   Barbara

Leave a Reply