(Olvasd magyarul) Szülői gumicsont: kell-e nekünk elektronikus ellenőrző?

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

3 thoughts on “(Olvasd magyarul) Szülői gumicsont: kell-e nekünk elektronikus ellenőrző?

 1. +1: Nagyon megkönnyíti a tanárok életét, rengeteg adminisztrációs terhet levesz rólunk. Márpedig ha a tanár kipihentebb, akkor többet tud foglalkozni a gyerekekkel. (Még a sajátjával is.) Szóval E-naplót minden iskolába!

  1. Kedves Orsolya!
   Üdv újra itt!
   Köszönöm, hogy kiegészítetted a felsorolásomat. Igen, a tanárok életét is nagyban megkönnyíti és nem csak a jegyek rögzítése miatt. A kommunikációs sokkal gyorsabb, tisztább, követketőbb, mint bármilyen más platformon.
   Máskor is szívesen látlak, ne felejts el benézni hozzám.
   Üdv: Barbara

 2. Szia, mi úgy kezdtük az iskolát, hogy CSAK e-napló van/volt. Tehát sose volt papír alapú ellenőrzője a gyerekeknek, tehát nem tudják mi a különbség a kettő között. Tudja, hogy minden jegyről, dolgozatról anya emailt kap, mikor felkerül a rendszerbe. Tudja, hogy melyik tanárnéni írja be gyorsan a jegyet, és ki az aki hónap végén egyben vezeti fel őket. A dolgozatait ettől függetlenül is megbeszéljük. S örülök, hogy a rendszer jelzi, hogy 1 hónap múlva témazárót írnak majd, így korábban tudunk rá nekikészülni, s nem egy hétvégére marad minden és akkor tudom, hogy melyik napra ne szervezzek fogászt stb.
  Látom az osztály létszámát, névsorát, kik tanítják a gyermekemet, mindez csak egy kattintás, pl most hogy nőnapra vettem SZMKsként a virágokat, jó volt, hogy csak egy kattintás, hogy lássam hány kislány van, és hány tanítónéni, aki az osztállyal van csütörtökönként.
  Én nem hiányolom a papírellenörzőt, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a rendszerrel 🙂

Leave a Reply