(Olvasd magyarul) Ajándékozás oviban-suliban: van élet az utalványon túl

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

4 thoughts on “(Olvasd magyarul) Ajándékozás oviban-suliban: van élet az utalványon túl

 1. Jó. És akkor mit adjunk a tesitanár ofőnek, akiről a tesitanár kollégája sem tudja megmondani, melyik sportáruházban vásárol, vagy van-e bármi, aminek örülne, valamely márka, amit kedvel??? Két hete nyomozzuk. Alkohol kizárva, marad az általános utalvány egy bevásárlóközpontban.

  1. Szia!
   Örülök, hogy benéztél a blogomra. Nyilván nehéz egy olyan embernek, aki ennyire zárkózott. Általános utalvány helyett sportszerutalvány? Vagy, ha van felesége, akkor egy közös randira utalvány mondjuk egy menő helyre? A Gerbaud cukrászdának van ilyen szolgáltatása. Egy olvasómtól tudom.
   Ebben a posztban nem minden helyzetre vonatkozó tanácsokat szerettem volna adni, hanem megmutatni, hogy a tanárok nem feltétlenül ennek örülnek a legjobban. De mindig van kivétel. 🙂
   Üdv: Barbara

   1. Kedves Barbara,
    Nem kritikaként írtam, inkább csak azért, hogy néha a legjobb igyekezettel se tud az ember jobbat kitalálni (még azt sem tudjuk, melyik sportáruházban vásárol inkább). Pedig tényleg sok szálat megmozgattunk. Feleség nincs. Különben jók az ötletek, köszönet értük.

    1. Szia!
     Abszolút megértem a helyzeteteket és szerintem ilyenkor teljes mértékben elfogadható, pláne, hogy időt öltetek abba, hogy más legyen. Szerintem itt van a kutya elásva, hogy ti tényleg próbálkoztatok. Én azt nem szeretem a szűk környezetemben, hogy meg se próbáljuk, hanem egyből ez az ajándékötlet ugrik be sok szülőnek.
     Kitartást kívánok és remélem, így is sikerül a meglepetés.
     Barbara

Leave a Reply