(Olvasd magyarul) Kényszerpihenő

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

12 thoughts on “(Olvasd magyarul) Kényszerpihenő

 1. Íme a bizonyíték, jól csinálod. Nem áll meg az élet nélkülünk sem. Mégha nem is akarjuk elhinni. Bár elhinném én is, hogy megy minden rendben a maga útján ha nem vagyok éppen ott. Valahol mélyen tudom, hogy megy, mégsem úgy élem az életem. Pedig csak három van. Jobbulást. Kitartást. Sok erőt. Nézz mélyebbre is, mi bénitott le. Mert tudod te, csak szembesülni…..azt nem szeretünk.

  1. Kedves Rita!
   Köszönöm szépen, hogy benéztél a blogomra és megosztottad velem a gondolataidat.
   Ennek a betegségnek nagyon sok oka lehet: genetikai hajlam, a futás, a stressz, a kevés pihenés. Lesz majd mit újratervezni, szervezni.
   De örülök, hogy bebizonyosodott: egyedül is képesek megállni a helyüket.
   Üdv: Barbara

 2. Kedves Barbara! Nem tudom, hogy ez a kényszerpihenő mikor történt. Remélem, orvosolták már, és jól vagy.Minden esetre jól vizsgáztál, mint anya. Nagylány előtt pedig a kalapom emelem, hogy pillanatok alatt átvette a szerepedet, nem esett pánikba. Jó kis Csapatod van. Kívánom, hogy mielőbb nyerd vissza az egészséged!

  1. Kedves Anna!
   Köszönöm, hogy benéztél hozzám és megosztottad velem a gondolataidat.
   Tegnap jöttem haza a kórházban, szóval nagyon friss az élmény.
   Igyekezni fogok, hogy minél hamarabb felépüljek.
   Üdv: Barbara

 3. Ha már pihenned kell, hogy nevess is, mesélek valamit. Mert azt mondják, a nevetés a legjobb orvosság. Szegény megboldogult Hörcsinek (ő lenne a ma már halott házikedvencünk a kis hörcsög) elmentem venni egy magos kis finomságot, amit rúdban ragasztanak össze. Drága kis jószág, olyan boldog volt, amikor betettem a ketrecbe, hogy örömében rávetette magát. Ezért aztán a rúd neve családi berkeken belül örömrúd lett. Érezhető, ugye, hogy ez egy meredek elnevezés, de odase neki. Ellenben kimerült anyaként nem elemeztem a név közösségi felhasználásának veszélyeit, elmentem venni az állatos boltba örömrudat. És nem átalkodtam eme néven nevezni ezt a finomságot. Az eladó kacéran mosolygott mikor lazán közöltem, örömrudat szeretnék. Hívta Bélát a hátsó sorról is, hogy a hölgy örömrudat kér. Még mindig nem esett le miért somolyog rám két himnemű eladó kacéran és kérdezi, milyen formában szeretnék a rúdhoz jutni? Aztán derengeni kezdett…örömrúd….talán mást jelent ezeknek a kedves állatszagú fiataluraknak mint nekem a leharcolt háromgyerekesnek. És, amikor leesett….no, az nagyobbat szólt, mint az atombomba. Végül lett örömrúd meg kínos vigyor részemről. És Hörcsi is örült.

 4. Kedves Barbara!
  Kicsit félve, de egyre meghatottabban olvastam soraid! Örülök, hogy már hazajutottál, és jobban vagy. Örülök, hogy Nagylányban is ott van az erő, ami Benned is megmutatkozik időről időre. Jó csapat vagytok, és ha nem is a legjobb körülmények közt, de megláthattad, milyen jó anya vagy!
  Emberemmel együtt mielőbbi jobbulást kívánunk!

  1. Kedves Ildi!
   Köszönöm szépen a jókívánságokat és a kedves szavakat!
   Nagyon jólesnek és igyekszem belőlük erőt meríteni a gyógyuláshoz. Remélem, sikerülni fog.
   Üdv: Barbara

Leave a Reply