(Olvasd magyarul) A blog és én: egy életem van, hát élek vele

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

4 thoughts on “(Olvasd magyarul) A blog és én: egy életem van, hát élek vele

 1. Szia Barbara!
  Nagyon tetszenek a gondolataid a bloggal kapcsolatban. Egyáltalán nem szánalmas, sőt! Nekem is sok hasonló érzésem van a blogommal kapcsolatban, elgondolkoztat, felszabadít, fejlődött az önismeretem, memóriám, helyesírásom… Engem is mindig a domain számla döbbent rá, telik az idő 🙂
  Nem kell aggódnod, az írásaid nagyon jók, sokat adsz az olvasói DNA K. Remélem, mi is Neked. Nagyon boldog blogszületésnapot, és további sikereket kívánok!
  Egy másik introvertált grafomán 😉

  1. Szia!
   Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat a posztommal kapcsolatosan.
   Nem is tudom elmondani, mennyi mindent kapok az olvasóimtól, mennyi mindent köszönhetek nekik. Ez a blogírásban a legjobb, a non plus ultra, hogy úgy mondjam.
   Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi időn át képes leszek kitartani és rendületlenül foglalkozni az írással. Igazából még egy évet hozzá lehet számolni, mert volt egy másik blogom is egy másik felületen, mielőtt ebbe belevágtam. Remélem, hogy még tudom folytatni, lesz bennem elég lendület.
   Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám.
   Üdv: Barbara

 2. Boldogságos blog szülinapot!
  Nekem is sokat ad a blogom írása. De a tiéd olvasása is. Örülök, hogy ide találtam.
  Igyekszem majd megfogadni a te új felfedezésed is és magaméra formálni. Lehet nekem is kéne némi én idő, nem “csak” az anyaság!

  1. Kedves Adri!
   Köszönöm szépen, hogy benéztél hozzám.
   Nagyon örülök, hogy idetaláltál és tetszik, amit olvasol és hogy gyakran jössz.
   Én tiszta szívből ajánlom az én-időt, nagyon sokat tesz az emberhez és valljuk be őszintén, a gyerekek előtt is volt életünk és utánuk is lesz. Vagyis az lenne az ideális, ha lenne. Szóval, hajrá!
   Üdv: Barbara

Leave a Reply