(Olvasd magyarul) Én, a coach és az “újra megtalált” boldogság

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

8 thoughts on “(Olvasd magyarul) Én, a coach és az “újra megtalált” boldogság

 1. Drukkolok neked. Úgy gondolom, ha megvan köztetek a harmónia, egy külső szakértő rengeteget tud segíteni. Én például pszichológushoz járok, nem szégyellem, sőt. Bár a munkát nekem kell elvégezni, nagyon jó érzés, hogy valaki csak rám figyel, nekem segít és meglepő dolgokat hoz ki belőlem. Örülök, hogy jobban vagy, hogy elindultál egy jó irányba. És nem győzöm csodálni a bátorságod, hogy minderről ilyen őszintén tudsz, mersz írni. Hajrá!

  1. Szia Kinga!
   Köszönöm, hogy benéztél hozzám és megtiszteltél a gondolataiddal.
   Pszichológushoz a gyerekeimmel járok, az nekem is egyfajta terápia, sokat tanulok belőle.
   Én szívesen veszek igénybe szakértők segítséget, ezt nem tartom szégyelnivaló dolognak, sőt, igen, bátorságnak gondolom, mert hatalmas önismeretet igényel. És én erre inkább büszke vagyok, hogy képes vagyok felismerni a gyengeségeimet és segítséget kérni, mint benne ragadni valami rosszban.
   Az életet csak bátran szabad élni, és ehhez kell egyfajta kitárulkozás, bár arra mindig gondosan ügyelek, hogy az soha ne sértse más emberek, pl. a családtagjaim privát szféráját.
   Köszönöm még egyszer a kedves és bíztató szavakat.
   Üdv: Barbara

 2. Kedves Barbara!
  Nagyon jó volt olvasni az írásodat, teljesen magával ragadott!
  Örülök, hogy sikerült elindulnod egy úton és drukkolok, hogy végül elérd a célodat, megtaláld az új kapukat. Legyél is büszke arra, hogy felismered mik a gyengeségeid, hisz azok mindenkinek vannak, és bátran kérsz segítséget amiatt, hogy változtathass rajtuk. S az, hogy nyitsz valami olyan felé, amiben alapból nem is hiszel (coachok), még büszkébbé tehet, hisz ez azt jelenti nem zárkózol be egy bizonyos kalitkába – és az új dolgok mindig jók, mindig változást hoznak. Csak így tovább, szurkolok Neked!
  Üdv.:
  Diana

  1. Kedves Diana!
   Nagyon szépen köszönöm, hogy ellátogattál a blogomra és még nagyobb örömömre szolgál, hogy megosztottad velem a gondolataidat… és még milyen gondolatokat!
   Köszönöm a bíztatást. Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy mindannyiunknak vannak hibái, csak nagyon nehéz azokat beismerni és utána megkeresni a megoldást. A külső segítség igénybevétele sokak szemében gyengeséget jelent, pedig épp ahhoz kell az igazi bátorság. Letenni egy terhet, beismerni, hogy én ezt egyedül nem vagyok képes megoldani és segítséget kérni.
   Az életet csak nyitottan és bátran érdemes élni, még akkor is, ha ehhez olyasmit is meg kell tenni, amit amúgy messze elkerülne az ember a személyiségéből kiindulva.
   Üdv: Barbara

 3. Kedves Barbara, mélyponton találtam Rád és nem tudom abbahagyni az olvasásodat… Három gyerekkel 9 év anyaság után a boldogságkeresés kellös közepén… Köszönöm az idödet, amivel minket, olvasóidat megajándékozol! Minden jót Nektek!
  Zsófi
  (mától “törzsolvasód”)

  1. Kedves Zsófi!
   Nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél a blogomra és nagyon köszönöm a kedves szavaidat! Nagyon jólesnek.
   Remélem, sikerül megtalálnod a boldogságot a három gyerek mellett, ami teljessé teszi az anyaságodat. Nagyon fontos, hogyy az anyai lét mellett mindenkinek legyen egy másik oldal, amiből erőt tud meríteni.
   Igyekszem meghálálni a bizalmadat és a jövőben is írni olyan cikkeket, amelyet szívesen olvasol majd.
   Üdv: Barbara

 4. Hajrá, Barbara!
  Nagyon élvezetes a blogod, szeretem. Jó ötlet a facebook csoport is. Remélem, innen is gyűjtesz erőt ahhoz, hogy az elveszett boldogságodat visszanyerjed.
  A gyerekek leszívnak, és csak később érzi az ember, hogy ez milyen csodálatos korszak volt. Később érzi is, visszafelé, mert persze az eszével már most is tudja. Ez nem könnyű. Mert bizony eljött az időd, hogy visszatérj a szakmádhoz: a szavakhoz, a gondolkodáshoz. A gyerekeid is boldogabbak lesznek tőle. Ez tuti. Amikor én visszatértem a munkámba, és egy nehezen elérhető állást megkaptam, mindegyik gyerekem velem örült, és az az érzésük volt: anya, amit te akarsz, azt eléred! Még az ő önbizalmuknak is jót tett. Szerintem ez az élményed neked is meglesz igen hamar.
  Ezen felül sokat segített nekem egy olyan (nagyon könnyen kivitelezhető) mozgás- és életmódrendszer, ami kiegyensúlyozott engem a nagyon nehéz időszakokban, és a mai napig segít karban tartani magamat. (Kovács-módszer)
  Amikor az ember az alagúton fúrja át magát, az nem feltétlenül egy boldog dolog. De a végén ott a boldogság, amiért megéri.
  Drukkolok neked. Menni fog.
  Évi

  1. Kedves Évi!
   Köszönöm szépen, hogy benéztél hozzám a blogra és elmondtad a te tapasztalatodat.
   Köszönöm a bíztatást is, nagyon jólesik és sokat jelent nekem.
   Hiszem, hogy fontos megismerni magaunkat, a változásokat magunknban, mert nem csak gyerekeink változnak, hanem velük mi magunk is, csak néha nem fordítunk elég időt.
   Elindultam egy úton, ami nem könnyű, de talán ez most már oda vezet, ahova én szeretném.
   Még egyszer nagyon hálás vagyok a soraidét.
   Köszönöm.
   Barbara

Leave a Reply