(Olvasd magyarul) Rendezett (nagy)családos élet letölhető naptárakkal

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

8 thoughts on “(Olvasd magyarul) Rendezett (nagy)családos élet letölhető naptárakkal

 1. Szia, ha már naptár… az elektronikus verziót nem próbáltátok? Pl. Cozi alkalmazás irtó hasznos, az egész család dolgai egyben, tennivalókkal, receptekkel, értesítésekkel/riasztásokkal. Nem régóta használom, de lenyűgöző.

  1. Szia Kata!
   Nem, még nem próbáltuk. Igazából a nyomtatható naptáraknak esztétikai értéke is van… vagyis leginkább az van, de jól van ez így. A filofax meg nekem bevált. Én ilyen analóg felnőtt vagyok egy digitális világban. 🙂
   Boldog új évet!
   Barbara

   1. Szia! BÚÉK neked is 🙂 Semmi kifogásom az analóg dolgok ellen. Nekem is lóg naptár a konyhában (családi tervező néven fut), meg az íróasztalon is, és tényleg van esztétikai értéke (is). Csak gondoltam megosztom veled a digitális élményeim :), hiszen ez is segíthet rendezetté tenni egy nagy – vagy akár kis – család életét.
    És egyébként köszönet a linkekért, van benne nekem tetsző. Kata

    1. Szia Kata!
     Megnéztem, tényleg szuper! 🙂 De ehhez nekem Nagyfiú kell, aki ért is hozzá… 🙂 De majd együtt kitaláljuk, hogyan tudjuk a legjobban hasznosítani. Én köszönöm a tippet, mert korábban nem is hallottam róla.
     Barbara

 2. Szia!

  Most bukkantam rá a blogodra, és falom a bejegyzéseket, hogy ti hogy csináljátok. 🙂 Itt négy gyerek van (remélem, több már nem lesz), 7 évestől 5 hónaposig, velük birkózom.

  Én digitális anya vagyok, jórészben azért, mert amit papírra írok, azt elteszem/elveszítem/elfelejtem megnézni. 😀 A google naptárat használom PC-n és telefonon is. A kettő szinkronizálva van egymással és a Facebook-kal is, ezért megjelennek benne a születésnapok és események is, valamint amit a pc-n beírok, megjelenik a telefonomban is. Mivel a telefonom mindig nálam van, akárhol beírhatom a beírandókat, szülőin, villamoson, játszón, szopi közben, bárhol, ahol eszembe jut, nem kell otthon lennem hozzá, a papíralapú naptár előtt. Ráadásul előre értesítést küld minden bejegyzésről, és én választhatom ki, hogy egy nappal vagy öt perccel előtte. Az okostelefon kiváló találmány, számítógép, naptár, ébresztőóra, jegyzettömb és számológép egy darabban.

  Köszönöm a blogot, nagyon jó és hasznos olvasmány, remélem, még sokáig csinálod. 🙂

  1. Szia Krisztina!
   Örülök, hogy benéztél hozzám és nagyon örülök, hogy tetszenek a bejegyzéseim.
   Én abszolút analóg szülő vagyok, Férj informatikus, én meg bölcsész és ezt nem tudom letagadni. Én jobban szeretem a papír alapú naptárakat, mert a feljegyzés, az írás már eleve segít az esemény megjegyzésében. De szerencsére nem kell egyformának lennünk ahhoz, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami neki a legjobb, ami hozzá a legközelebb áll, legyen szó, naptárakról, nevelési elvekről, bármiről.
   Még egyszer nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám, remélem, máskor is találkozunk.
   Üdv: Barbara

Leave a Reply