(Olvasd magyarul) Átváltoztatunk! Engem ugyan nem!

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

2 thoughts on “(Olvasd magyarul) Átváltoztatunk! Engem ugyan nem!

 1. Nagyon jó volt ezt a posztot olvasni. Csodállak a magabiztosságodért. Nekem ez egyelőre csak vágyálom, akárhogy is próbálkozom, nekem még sokat kell dolgoznom azt hiszem azon, hogy így el tudjam fogadni magam, el tudjam engedni azt, hogy vajon mások mit szólnak ahhoz hogy kinézek. De igazad van, nekem a négyből kettő lány, ráadásul az első most 11 éves, és igen, engem les, hogy én milyen nő vagyok. Én kamaszkoromban nem igazán foglalkoztam ezzel, most, 30-on túl, 40 felé közeledve, igazából hármaska után kezdtem el fontosnak tartani, hogy megmutassam, nő vagyok. De őt már most érdekli (érdekes, eddig ő sem nagyon volt “lányos”), és nehéz úgy példát mutatni, hogy igazából én is csak most tanulom, hogyan néz ki egy nő, mire figyel, stb.

  Azért remélem, sikerül, és egyszer én is eljutok arra a pontra, ahogy írtad, hogy “pont nem érdekel”, mit mondanak mások. Mert azt hiszem, valóban ez az egészséges. Köszönöm, hogy megírtad a te utadat, gondolatébresztő volt, számomra.

  Szép napot!

  Maja

  1. Kedves Maja!
   Üdv újra itt! Jó újra csevegni veled.
   Az anyasággal együtt jár megtanulni becsukni a fülünket, néha a szemünket is és néha meg be kell venni a pont-nem-érdekel tablettát (mondhatnám csúnyábban is, de úrinő vagyok, vagy mi a szösz?!).
   Talán nem vagyok annyira magabiztos a külsőmmel kapcsolatban, mint ahogy az az írásból kitűnik, de próbálom tartani magamat az elhatározásomhoz, hogy nem hagyom magam megvezetni a külső világ kényszere által. A gyerekeimnek én vagyok a példa és ha én nem vagyok elég erős, akkor majd keresnek mást. Azt meg a világért sem szeretném, úgyhogy marad ez az attitűd és ezzel mindannyian csak jól járhatunk.
   Biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog, mert mi, édesanyák mindenre képesek vagyunk… főleg, ha a gyerekeinkről van szó és ez róluk is szól.
   Üdv: Barbara

Leave a Reply