(Olvasd magyarul) A csomagolás nagycsaládos művészete

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

7 thoughts on “(Olvasd magyarul) A csomagolás nagycsaládos művészete

 1. Ez vicces. Mi “csak” egy kétgyerekes család vagyunk, de bőröndöt csak kettőt használunk. Az egyikbe megy az összes ruha (igen, négy emberé), a másikba a törölközők. Minden más kisebb-nagyobb textilszatyrokba.
  El se tudom képzelni, milyen lehet öt gyerekee pakolni. Le a kalappal előtted (is), Barbara!

  1. Kedves Tímea!
   Köszönöm, hogy benéztél hozzám és örülök, hogy tetszett, amit olvastál.
   Valóban vicces tud lenni, ahogy mi nekiindulunk a világnak, bár néha inkább sírni lenne kedvem. 🙂
   De az élet úgy szép, ha zajlik, legyen akárhány gyereke az embernek.
   Üdv: Barbara

 2. Nálunk mindenkinek van egy kézipoggyász méretű hátizsákja. Ebbe pakolunk, mindegy hogy egy hétre vagy egy hónapra megyünk, hogy télbe vagy nyárba utazunk. Kevesebb az esély hogy elkallódik a kézipoggyász, és egyszerűbb kevés csomaggal utazni.

  1. Kedves Laura!
   Köszönöm, hogy benézett hozzám a blogra és elmondta, hogy önöknél mi vált be.
   Az igazság az, hogy nálunk is mindenkinek van kézipoggyász méretű hátizsákja. A probléma csak az, hogy nem férnek be a kocsiba, ha mi is benne vagyunk. Heten vagyunk egy hétszemélyes családi autóra és ezeknek a gépjárműveknek minimális a csomagtartójuk, ha a hátsó üléssor is bent van. Az ölünkben vagy a kezünkben mégsem tarthatjuk a csomagokat. Ezért választottuk ezt a megoldást, amely nekünk a legkényelmesebb és soha nem tűnt el még semmink.
   De nyilvánalóan mindenki másképp csinálja, úgy, ahogy az adott családnak a legjobb. Én egy lehetséges változatot mutattam meg.
   Üdv: Barbara

   1. Igen, egy hétüléses autóba, ha minden ülés foglalt, tényleg kicsi a hely a csomagtartóban. De mivel az írtad hogy van tetőcsomagtartótok, ezért írtam hogy nekünk mi vált be amikor heten utaztunk.

     1. Szia Laura!
      Nincs tetőcsomagtartónk, csak béreltük – ezt is írtam a posztban – és nem igazán tartottuk biztonságosnak: bizonyos sebesség felett kifejezetten kellemetlen vezetni az autót bálnával a tetején, a szálláshelyen csak útban van, a nyaralás alatti kiruccanásokhoz teljesen felesleges, ha a tetőn van és ha ellopják, az nem kis gond. Szóval, a tetőcsomagtartó nekünk nem megoldás.
      Ezért döntöttünk a futárszolgálat mellett. Nekünk bevált, ami persze nem jelenti azt, hogy másoknak is.
      Üdv: Barbara

Leave a Reply