(Olvasd magyarul) Nagycsalád az autópiacon

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

4 thoughts on “(Olvasd magyarul) Nagycsalád az autópiacon

 1. Szia Barbara!
  Jajjjj, de tetszik ez az írásod!!!! 🙂 Annyi ismerős helyzet! Az helyosztós részen nagyokat derültem! 😀 Ez nálunk most kezdi felütni a fejét, de inkább csak az ülések eltérő színe, mintája miatt.
  Nálunk csak 3 gyerek van, ebből egyelőre csak 2 hányta össze a kocsit. Fél óra autózás után rosszul vannak, szóval mi adunk nekik gyógyszert indulás előtt ( a javasolt dózis felét, és évent olyan 4-5 alkalommal indulunk csak hosszabb útra, szóval nincsenek folyton benyomva).
  Mi is (mármint csak apa) megszenvedtünk a 3 gyerekülés egymás mellé préselésével. Meg ugye a csomagtér mérete… Soha nem lehet elég nagy! Nincs az a hétvégére hazaruccanás a nagyiékhoz, amire én nem tudnám megpakolni a nem kicsi csomagtartónkat! 🙂 🙂
  Várom a következő bejegyzésedet, mindig szívesen olvaslak!
  Üdv,
  Panni

  1. Szia Panni!
   Nagyon örülök, hogy újra írtál nekem és hogy tetszett, amit olvastál.
   Sajnos, a jelenlegi autónknak, ha mindannyian benne ülünk, egyáltalán nem marad csomagtartó része és ez a legnagyobb gondunk. Ezért gondolkozunk most már kisbuszban, ami 9 személyes, csak annak meg az ára… Szóval, nem egyszerű helyzet.
   Nagyon klassz nyarat kívánok nektek, remélem, még találkozunk itt a blogon és egyszer talán majd élőben is egy blogger-olvasó találkozón! Szép nyarat!
   Barbara

 2. Szia!
  Nekünk a 4. óta VW buszunk van, és nagyon bevált. Konkrétan még soha nem töltöttük meg teljesen a csomagtartót. Nyolc fő kétheti cuccával, fél konyhával, babakocsival, ágyneművel, stb. sem. Egy álom. Az alapterülete ugyanakkor nem sokkal nagyobb, mint egy családi autóé vagy kombié. Ezért a parkolás nem gond, ja és azért sem, mert magasan ülök és mindenki felett ellátok.
  Az ára: mi mind a kettőt használtan vettük, így annyira nem gáz. Sokkal többet kibírnak, mint egy személyautó. Az első kb. 250000-ig problémamentes volt.
  Egyébként nagyokat kacagtam, nálunk is hasonló a felállás, azzal a különbséggel, hogy a gyerekek a tengeribetegséget tőlem örökölték, nem az apjuktól. Ja, és a kutya is tengeribeteg…
  Hatvány

  1. Szia Hatvány!
   Apósomnak volt VW kisbusza, egy ócska darab, de a mai napig azt sírja vissza a férjem. Nagyon gondolkozunk, hogy lecseréljük egy olyanra a mostani családi autót, csak azok a fránya anyagiak. Na, de majd egyszer…
   Köszönöm szépen, hogy ellátogattál a blogomra, remélem, tetszett, amit láttál.
   Szeretettel látlak máskor is.
   Üdv: Barbara

Leave a Reply