(Olvasd magyarul) Miért vagyok hálás a szennyesért?

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

15 thoughts on “(Olvasd magyarul) Miért vagyok hálás a szennyesért?

 1. Szia Barbara,

  Az utóbbi időben engem is elkapott a gépszíj e tekintetbe, de ez az írásod visszarántott a valóságba és eszembe juttatja, hogy bőven van miért hálásnak lennem 🙂
  Az ember sokszor tényleg hajlamos arra, hogy sajnáltassa magát milyen rossz neki, pedig ha belegondolunk abba ami most itt zajlik a közvetlen közelünkben rá kell jönnünk, hogy mennyire szerencsések vagyunk mert béke van az országban és viszonylagos nyugalomban élünk!

  1. Szia Timi!
   Igen, nagyon könnyű elveszni a sok feladat között és elveszíteni a pillanatokat, amiért igazán érdemes létezni, még akkor is, ha egy kupac koszos ruha mögé bújnak. A hála fontos része kell, hogy legyen az életnek, és muszáj rá tudatosan törekedni.

 2. Köszönöm, Barbi! Én is igyekszem ezeket a gondolatokat észben tartani. Csak néha nem könnyű. De tényleg szerencsések vagyunk a gyerekeinkkel és az életünkkel.

 3. Nekünk “csak” kettő van, de az érzéseim hasonlók.Nagyon szép gondolatok, tetszett a lista nagyon! (Még a széthagyott/széthordott játékok jutottak eszükbe, jó, hogy ennyi mindenük van, mégha bosszantó is folyton belerúgni, rálépni valamire. :))

  1. Szia Vero!
   A kettő sem “csak”! 🙂 Köszönöm szépen a kedves szavakat. Nagyon fontos tudatosítani néha magunkban, hogy igenis jó dolgunk van, bármennyire is az ellenkezőjét érezzük néha.
   Szép napokat a “csak” két gyerekkel! 🙂
   Barbara

  1. Kedves Ági!
   Örülök, hogy benéztél hozzám. Nagyon nagy öröm lenne nekem, ha megosztanád a bejegyzést, enyém a megtiszteltetés.
   Köszönöm, szép napot! Barbara

Leave a Reply